This is your anime place ; ]


You are not connected. Please login or register

Правила на форума :!:

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Правила на форума :!: on Съб Сеп 07 2013, 10:24

CrAzY bOy *-*

avatar
Главен администратор
Главен администратор
Общи правила:

2. Не пускайте съдържание включващо расизъм, шовинизъм, наркомания, извращения, детска порнография и всякакви подобни материали, които могат да породят скандали/лоши спомени у потребителите. Пускането на подобни материали води до перманентен бан.

3. Материали за незаконни продукти (кракове/серийни номера/хакове и т.н.) както и обекти на авторско право (лицензирани филми/музика/и др. в България) са изрично забранени.

4.Забранява се двойна, тройна и т.н. регистрация в сайта с цел гласуване/спам, включително и други опити за измама (избягване на временен бан, например). Подобни прояви ще бъдат безвъзвратно наказвани с вечен БАН не само за допълнителната регистрация, а и за "оригиналния" Ви юзър!

5.Всички мнения, включително заглавия на теми, трябва да бъдат на кирилица, когато пишете на български!

5.1. Не използвайте символи вместо букви - о - 0, а - @, т - 7, ч - 4, ш - 6 и др.

5.2. Забранено е и писането на свързани/залепени думи и символи с повече от 40 знака (включително и емотиконки).


Аватари и подписи:

1.Линковете в подписите Ви са разрешени, но линкове към забранени или нарушаващи правилата страници ще бъдат премахвани.


Пускане на теми:

1. Не пускайте повтарящи се теми!

2. Теми, които не отговарят на разделите си, ще бъдат местени/заключвани или изхвърляни в зависимост от случая.

3. Пишете адекватни заглавия на темите - заглавието на темата трябва да подсказва максимално за какво е тя.

Тоест, не поствайте заглавия подобни на:

"Неееееее ><"
"какво стана?????"
"ПРОБЛЕМ!!!!1!!11"

Писане на постове:

1. Задължително е писането във вид на "чист текст" на кирилица

2. Не използвайте наклонени, удебелени, цветни и/или огромни шрифтове като основни.

3. Не прекалявайте с емотиконките и прекомерното използване на пунктуационни знаци (!!!!!???!!11!!oneone).

4. Забранява се спамът: "безсмислено постване"/"постване за бройка (мнения)", пускане на празни мнения или такива само с емотиконки и т.н.

5. Избягвайте флууд: усилен и концентриран поток от безсмислени мнения. Това са масовите 'цитати на цитати', циране на предно-написалия, чат и т.н.

6. Ако цитирате огромен пост, премахнете написаното и го заместете с "...". В противен случай мнението Ви може да бъде изтрито заради флууд!

7. Ограничавайте се от разговори извън темата - "off-topic". Форумът НЕ Е чат: ако искате да си говорите лично с някой от форума,правете го на 'Лично съобщение' (PM), catbox или по друг начин, но не и в темите.

8. Двойното (и повече) постване е забранено, освен в случаите, когато вторият пост е с 12+ часа разлика от първия. Не забравяйте за бутона "Edit" . Така може да добавите нещо, ако е необходимо.

9. 6. Забранено е пускането на картинки или поредица от картинки в един пост с ширина над 800 пиксела и височина над ~ 1000 пиксела. За по-големи картинки използвайте линкове или thumbnails.

Други правила:

1. "Това, че не си знаете правата и задълженията, не Ви прави имунизирани към тях". Хубаво е да имате представа за тях! (;

2. Екипът на anime-life.bulgarianforum.net си запазва правото да променя правилата на форума като съобщава за съответните промени на потребителите.

3. Когато имате коментари, забележки към модераторски решения, предложения за форума и сайта или въпроси относно правилата - моля, ползвайте настоящия раздел (Предложения, въпроси и проблеми) или се обърнете към съответния модератор. Екипът на anime-life.bulgarianforum.net си запазва правото да не обръща внимание на постове/теми на подобна тематика, които не са в този раздел или на ЛС и да ги възприема като спам.

Забележка: Възможно е екипът на anime-life.bulgarianforum.net да допусне грешка. Човешко е, тъй че ако се отнесете благонамерно и аргументирате позицията си, нещата могат да се оправят. Ако тръгнете "със сопата" да си решавате проблема с екипа или негови действия, начинанието ви граничи с 0% успеваемост.

Ако за пръв път ползвате форум - добре дошли. Моля, прочетете FAO Wink


_________________
lol! 
Вижте профила на потребителя http://anime-life.bulgarianforum.net

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите